BARCELONA 6-8 noviembre · La idea que cambió el mundo

 

 

BARCELONA – 7 y 8 NOVIEMBRE – LA IDEA QUE CAMBIÓ EL MUNDO; 500 AÑOS DE LA REFORMA PROTESTANTE

UNIVERSITAT POMPEU FABRA, Edificio Jaume I

 

Dimarts 7 i Dimecres 8

Exposició fotogràfica: La Reforma protestant d’ahir vista avui: una mirada al passat per entendre el present i donar forma al futur

Juan Pablo Serrano

Pati Edifici Jaume I

 

Dimarts 7, 16h, Aula 40.144

Conferència 500 ANYS DE REFORMA PROTESTANT: LA IDEA QUE CANVIÀ EL MÓN.

A càrreg de Josep-Lluís Carod-Rovira, càtedra sobre Diversitat Social de la UPF i comisari de l’exposició «500 anys de Reforma Protestant» al Caixa Fórum: https://caixaforum.es/barcelona/fichaexposicion?entryId=243914


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function simple_fields_get_post_group_values() in /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/functions.php:64 Stack trace: #0 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/single.php(50): ShowAttachmentsList(3777) #1 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/gbunidos/...') #2 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/gbunidos/...') #3 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/index.php(17): require('/home/gbunidos/...') #4 {main} thrown in /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/functions.php on line 64