BARCELONA 4 a 22 diciembre – Exposición fotográfica sobre la Reforma –

No saber el que ha succeït abans de nosaltres és com ser incessantment nens”, Ciceró

Passa’t pel Hall de la Biblioteca de Mundet (UB) per veure —a través d’una original exposició fotogràfica— l’herència, desconguda per a molts, de la Reforma Protestant. 

Del 4 al 22 de desembre


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function simple_fields_get_post_group_values() in /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/functions.php:64 Stack trace: #0 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/single.php(50): ShowAttachmentsList(3819) #1 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/gbunidos/...') #2 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/gbunidos/...') #3 /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/index.php(17): require('/home/gbunidos/...') #4 {main} thrown in /home/gbunidos/public_html/gbuconecta.org/GBUConecta/wp-content/themes/gbutheme/functions.php on line 64